Despre noi

Eurobusiness LRJ S.P.R.L. , Societate de Practicieni in Insolventa - Iasi

 

Exercitarea prerogativelor practicianului in insolventa in cadrul societatii, se realizeaza pe baza principiilor si regulilor fundamentale ale profesiei, care guverneaza intreaga activitate a membrilor sai si reprezinta concomitent atat drepturi cat si obligatii ale acestora in relatiile cu mediul economic.

 

In promovarea si dezvoltarea oricarei relatii sau activitati, Eurobusiness LRJ S.P.R.L. , societate de practicieni in insolventa, porneste de la ideea ca integritatea morala si secretul profesional reprezinta conditii absolut necesare pentru exercitarea profesiei, iar increderea fata de activitatea prestata nu poate exista daca nu este garantata confidentialitatea raporturilor profesionale.

 

Prin experienta si prestigiul profesional recunoscute asociatului coordonator, economist Eduard Pascal, prin competenta echipei si colaboratorilor din cadrul profesiei si din alte domenii, societatea, care activeaza pe piata de profil de sase ani, asigura servicii de calitate in conditiile si cu respectarea normelor prevazute de legislatia in materie.

 

Societatea are competenta si capacitatea de a asigura consultanta juridica si financiara specializata persoanelor juridice,aflate sub incidenta prevederilor Legii 85/2006 privind procedura insolventei  si Legii  31/1990 privind societatile comerciale.